کسب و کار خانگی پردرآمد و 100 در صد عملی

راهنمای کامل طرح توجیهی کسب وکار + 0 تا 100 راه اندازی کسب وکار
  • کسب و کار خانگی ، به هر نوع فعالیت و کسب و کاری که در خانه با امکانات و وسایل منزل راه اندازی شود را کسب و کار خانگی می گوییم. کسب و کارهای خانگی قادر هستند که در زمینه های ایجاد شغل، نوآوری در عرضه محصولات در اقتصاد کشورها تنوع و تاثیرگذاری زیادی داشته باشند. برای بسیاری از افراد کسب و کارهای خانگی میتواند اهمیت زیادی داشته باشد چرا که این نوع از کسب و کار می تواند به عنوان شروعی برای کسب و کار اصلی آنها تلقی شود.

    کسب و کارهای خانگی در ایران

    کسب و کارهای خانگی در ایران از سابقه طولانی برخوردار هستند و ما با پدیده جدیدی رو به رو نیستیم. از گذشته های بسیار دور ایرانیان در منازل خود دست به تولید محصولاتی مانند صنایع دستی و موادغذایی میزدند و بسیاری از خانواده ها از این طریق به کسب درآمد می پرداختند. با توجه به تعییراتی که در وضعیت امروزی اقتصاد جامعه ما رخ داده است و وجود مشکلاتی مانند بیکاری نگاه به کسب و کارهای خانگی جدی تر شده است. بسیاری از صاحب نظران بر این موضوع تاکید می کنند که کسب و کارهای خانگی می توانند به طور موقت و حداقل در کوتاه مدت و میان مدت مشکل بیکاری را حل کنند.

    اگر با صاحبان کسب و کارهای خانگی صحبتی کنید خواهید که اکثر آنها اعتقاد دارند که این نوع از کسب و کارها باعث افزایش کیفیت زندگی انها شده است. جدا از درآمدی که کسب میکنند کار کردن در منزل و در کنار خانواده باعث شده است که انها از کار کردن لذت بیشتری ببرند. انها در محیطی کم استرس تر و با فرسودگی کمتر کار میکنند . آنها میتوانند در کنار کار و کسب درآمد به مسائل خانواده خود نیز رسیدگی کنند.

    دو شیوه برای کسب و کار خانگی وجود دارد

    کسب و کار خانگی:

    در این روش کار در خانه انجام می شود . در واقع در این روش فرد شغل خود را به خانه می آورد و بدون اینکه نیازی باشد تا هزینه زیادی را برای اجاره یا خرید مکانی برای کسب و کار خود بدهد میتواند در منزل خود به فعالیت های شغلی اش برسد.

    مقاله پیشنهادی:   تاریخچه برنامه ریزی در ایران و جهان (قسمت دوم)

    کسب و کار مبتنی در خانه:

    کاری است که تحویل محصولات و خدمات آن در درب یا داخل خانه مصرف کنندگان انجام می شود. در این نوع از کسب و کارهای خانگی مسئله این نیست که کالاها در کجا تولید شده است بلکه بلکه برای تشخیص این نوع از کسب و کارهای خانگی به موضوع نگاه می شود که کالاهای تولیدی و یا خدمات در درب منزل متقاضیان به آنها عرضه می شود.

    مزایای کسب و کار خانگی

    ساعت کاری دست خودتان است می توانید یک صبحانه مفصل میل کنید.در کنار خانواده و دوستان خود هستید. دچار کمر درد و پا درد ناشی از ایستادن و زیاد نشستن روی صندلی نمی شوید در هزینه راه و انرژی تان صرفه جویی می شود و خبری از ترافیک نیست. نیاز به مجوز ندارید ریسک کار کمتر است. در این نوع از کسب و کار شما آزادی عمل و استقلال بیشتری خواهید داشت. زمانی که شما اقدام به راه اندازی کسب و کار خانگی می کنید، میتوانید وقت بیشتری را در کنار خانواده خود صرف کنید و به دلیل ساعات کاری انعطاف پذیر دراین نوع از کسب و کار شما احساس راحتی بیشتری خواهید کرد.

    افرادی که دچار معلولیت یا محدودیت های جسمی هستند میتوانند از کسب و کارهای خانگی استفاده کنند. همچنین راه اندازی یک کسب و کار خانگی نسبت به کسب و کارهای دیگر به صورت قابل توجهی نیاز به سرمایه اولیه کمتری خواهد داشت.

    انواع کسب و کار خانگی

    کسب و کار خانگی را می توان در زمینه های مختلف ایجاد کرد.از جمله:

    صنایع دستی

    مثل  سجاده بافی، زری بافی ، شال بافی، چادر شب بافی ، عبا بافی ، قالیبافی ،گیوه بافی، طراحی و دوخت لباس محلی،عروسک بافی ، انواع چاپ پارچه، نقاشی روی چرم ،طراحی به صورت داغ روی چرم، خاتم کاری ، قاب سازی، مهر سازی ،جلدسازی، نقاشی روی شیشه ، رنگ ریزی گیاهی ،ملیله دوزی، سرمه دوزی، گلدوزی و ….حوزه صنایع دستی به حدی متنوع است که شما میتوانید با توجه به امکانات و علاقه خود در این زمینه انتخاب کنید.

    توضیحاتی در مورد پرورش بلدرچین

    اگر شما مکانی کوچک در خانه خود حتی به اندازه 12 متر مربع دارید میتوانید اقدام به پرورش بلدرچین کنید. این کار کمتر از یک ساعت در طول روز وقت شما را خواهد گرفت. در فضایی کوچک شما میتواند قفسهای مخصوص بلدرچین را قرار بدهید و تعداد زیادی از این پرنده های کوچک را در قفس های طبقه ای نگه دارید. چه شما بلدرچین گوشتی پرورش دهید و چه اقدام به پرورش بلدرچینهای تخم گذارکنید در هر صورت سود خوبی از اینکار نصیب شما خواهد شد. حتی یک انباری یا اتاقکی بر روی پشت بام منزلتان میتواند فضایی باشد که برای پرورش بلدرچین مورد استفاده قرار گیرد.

    مقاله پیشنهادی:   نقش طرح توجیهی استارت آپ در موفقیت و رشد استارت آپ ها

    پرورش طیور و حشرات

    پرورش بلدرچین، پرورش اردک ،پرورش کرم ابریشم ، پرورش پرندگان زینتی و ….اینکه افراد یک کشور بتوانند در خانه های خود اقدام به انجام یک کار تولیدی کنند بسیار خوشایند است مخصوصاً اگر این تولید در زمینه مواد غذایی نیز باشد. برای مثال شاید براش شما جالب باشد اگر بدانید که با داشتن فضایی کوچک در منزل خود میتوانید اقدام به پرورش بلدرچین کنید. همانطور که فته شددر این زمینه میتوانید تولیدات مختلفی داشته باشید از ماکیان گرفته تا حشراتی که مصارف مختلفی دارند. در اینجا برای شما به صور خلاصه توضیحاتی را در مورد پرورش بلدرچین ارائه میدهیم که میتواند انتخاب مناسبی در این زمینه از کسب و کارهای خانگی باشد.

    فعالیت های شیلات

    تولید ماهیان زینتی و آکواریومی در منزل نیز یکی دیگر از شاخه های کسب و کارهای خانگی است. شاید باور این موضوع برای شما کمی سخت باشد اما شما با داشتن حوضچه ای کوچک در منزل خود قادر خواهید بود که اقدام به پرورش ماهی کنید. افراد زیادی هستند که با سرمایه ای کم در منزل خود اقدام به پرورش ماهی کرده اند و از این راه درآمد خوبی نیز کسب میکنند. اگه به این کار علاقه دارید اما منزل شما فاقد فضای کافی برای احداث حوضچه است میتوانید به سراغ پرورش ماهی های آکواریومی و زینتی بروید. با داشتن یک اتاق معمولی که بتوانید آکواریوم هارا در ان قرار دهید میتوانید این کار را شروع کنید.

    صنایع غذایی

    تولید و بسته بندی ترشیجات و شور‌، ماست بندی ، تولید گلاب و عرقیات گیاهی ،تهیه ی لواشک ، تهیه مربا ،آبلیمو ، آبغوره ، سرکه ، نبات پزی و …..عذاهای خانگی طرفداران خاص خودشان را دارند. بسیاری از افراد بر این عقیده هستند که غذاهای خانگی به دلیل استفاده از روش های سنتی تر برای تهیه سالم تر هستند. شما با سرمایه اندکی می توانید در این زمینه به فعالیت بپردازید و می توانید مطئمن باشید که اگر محصولات شما کیفیت مناسبی داشته باشند سود خوبی از این کار نصیب شما خواهد شد.

    فعالیت فرهنگی

    کارهایی مانند خطاطی ، ویراستاری ، نویسندگی ( داستان ، شعر ، فیلمنامه ،نمایشنامه آموزشی و…) ،برجسته نویسی با خمیر و رنگ و … نیز میتواند برای شما درآمد زا باشد. اگر در زمینه های فرهنگی دارای مهارتی هستید در منزل خود میتوانید از این مهارت استفاده کرده و کسب درآمد کنید.

    آموزشی

    آموزش در زمینه تخصصتان، در چه کاری حرفه و تخصص دارید . معلمی ، ترجمه ، وبلاگ نویسی و…و بسیاری از فعالیت های دیگر که در اینجا بخشی از آنها را آورده ام. منزل شما مکانی مناسب برای انجام فعالیت های اموزشی است. می توانید شاگردان خود را در منزلتان داشته باشید و حرفه ای را که در ان تخصص دارید آموزش دهید. می توانید در منزل خود اقدام به ترجمه متون و یا اموزش از طریق اینترنت کنید. پس فراموش نکنید اگر شما مهارتهای این چنینی داشته باشید افرادی هستند که نیازمند این تخصص شما هستند و شما با استفاده از این موضوع می توانید در منزل خود اقدام به کسب درآمد کنید.

    مقاله پیشنهادی:   خبرنامه اقتصادی متیس - 11 شهریور 99

    اهمیت توجه به کسب وکارهای خانگی

    کسب و کارهای خانگی دارای بازدهی سریع هستند و نیازی به سرمایه زیاد ندارند. این نوع از کسب وکارها رای متعادل کردن بازار کار موثر هستند با توجه به معضل بیکاری در کشر ما، توجه به کسب وکارهای خانگی در کوتاهمدت و میان مدت میتواند در حل این معضل کمک کننده باشد. در حال حاضر سازمان خاصی موتولی ایننوع از کسب و کارها در کشور نیست. با توجه به اهمیت کسب و کارهای خانگی نظامند کردن این نوع از کسب و کارها میتواند به عنوان یک ضزورت در نظر گرفته شود.

    نکاتی در مورد راه اندازی کسب و کار خانگی

    برای داشتن یک کسب و کار موفق در ابتدا شما باید نوع کسب و کاری که قصد دارید در منزل راه اندازی کنید را مشخص کرده و سپس تخمین بزنید که انجام این کار در منزل به چقدر زمان و سرمایه نیاز دارد. در قدم بعدی شما باید محیط خانه را برای انجام کسب و کاری که مد نظر دارید آماده کنید. برای مثال اگر قصد پرورش ماهی را در منزل خود دارید باید حوضچه ای را برا ی این منظور در نظر بگیرید و یا اگر قصد پرورش بلدرچین را دارید حداقل فضای مورد نیاز برای این کار اتاق یا انباری است که شما بتوانید قفس ها را در آن قرار دهید.

    سعی کنید اقدام به راه اندازی کسب و کاری کنید که در ان زمینه دارای مهارت و علاقه هستید.  این نکته را فراموش نکنید که کسب و کار شما قرار است در منزل انجام گیرد. سعی کنید کاری را انتخاب کنید که با وضعیت خانوادگی شما مطابقت داشته باشد برای مثال اگر فرزند کوچکی در منزل دارید کسب و کار شما نباید به گو نه ای باشد که برای او خطری را ایجاد کند. بعد از دقت و تفکر بر روی این نکات میتوانید با اعتماد به نفس فعلیت خود را شروع کنید.

    نتیجه گیری

    در این مقاله به معرفی کسب و کار در خانه و شاخه هایی که می توانید در آنها فعالیت کنید و کسب درآمد داشته باشید ، پرداختیم ، امیدواریم که شما هم بتوانید با استفاده از این مقاله و سایر مقالات تیم آموزشی ماهان تیموری یک کسب و کار پر سود برای خودتان راه اندازی کنید.

     

    کسب و کار های اینترنتی (ویدئوی آنلاین و محصولات اطلاعاتی)

    فوت و فن کسب و کار: چند راهکار ساده اما مهم

    معرفی چند ایده کسب و کار اینترنتی (کسب و کار آنلاین)

    کسب و کار اینترنتی و کار در منزل ؛ راه های کسب درآمد اینترنتی

    چهار راهکار ساده و موثر برای بالا بردن فروش فروشگاه ها و کسب و کارهای کوچک (بخش اول)

    راهکار های افزایش فروش مبتنی بر مهارت های ارتباطی و تکنیک های روانی (بخش دوم)

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۱ رای
    صابر نجارقابل

    صابر نجارقابل هستم. لیسانسم رو اقتصاد پول و بانکداری خوندم از دانشگاه شهید بهشتی و دوره ارشد اقتصاد نفت و گاز خوندم از دانشگاه صنعت نفت.

    مطالب زیر را حتما بخوانید:

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    لینک کوتاه: